AMPAgavina.org

Associació de mares i pares d'alumnes de l'Escola Gavina
Subscribe

Arxiu de la categoria ‘Notícies de l’AMPA’

ASSEMBLEA FINAL DE CURS

28 de juny de 2017 Categoria: Notícies de l'AMPA

Que és un ampa? Un ampa és una entitat de intervencio ciutadana en la qual s’integren voluntàriament mares i pares de l’alumnat d’un centre escolar.
Objectiu. El principal és afavorir la participacion organitzada en la gestio i control dels centres educatius i la programacio general de l’ensenyament.
Participar. Consisteix en corresponsabilizarse en les tasques col·lectives, suggerir idees, interessar-se per aquells aspectes de la educacio, que afecten a les nostres filles i fills. Tenir una informacio i una formacio per a opinar amb coneixement de causa i intervenir. No és un fi és un mitjà. La fi consisteix a aconseguir un sistema educatiu de millor qualitat que prepare a les nostres filles i fills per a la vida.
Les ampas han de ser organitzacions vives on els pares i mares s’informen, es formen i participen en les activitats i debats, asi com en la gestio del centre educatiu en el qual esten matriculats les seues filles i fills.
 
Etiquetes: ,

FESTA DEL VOLUNTARIAT PEL VALENCIÀ

15 de juny de 2017 Categoria: Notícies de l'AMPA

Benvolgudes i benvolguts,

Bon dia! Aquest any des de l’AMPA hem posat en marxa el programa de Voluntariat pel Valencià a l’escola la Gavina.

Com a cloenda del curs, tenim el plaer d’anunciar-vos que el dilluns 19 de juny a les 19.00h, ens adherim a la celebració de la FESTA DEL VOLUNTARIAT PEL VALENCIÀ organitzada pel programa voluntariat del valencià.

Enguany, aquest acte, rebrà com a convidats especials el cantautor valencià PAU ALABAJOS i la CORAL INFANTIL DE L’ESCOLA GAVINA, de Picanya. A més, durant la celebració, actuarà el TALLER DE TEATRE DEL VOLUNTARIAT PEL VALENCIÀ i també intervindran participants del programa de l’escola gavina, que parlaran de la seua experiència. 
En acabar l’acte, ens trobarem a la cafeteria per fer la tradicional picaeta de comiat del programa.

Inici de l’acte: 19.00 h
Lloc: Teatre Micalet – C/ Guillem de Castro, 73 (València)

Esteu tots convidats!!

Etiquetes: ,