Estrenem agenda: recomanacions per al cap de setmana

Heu consultat la nova agenda del blog? Suposem que sí, però teníem ganes de dir-ho: estrenem agenda!!! La nova agenda inclou tot un seguit d’esdeveniments que de segur us agradarà conèixer per endavant. Es tracta, principalmemt, d’activitats relacionades amb l’AMPA o l’escola. Ara bé, també afegim altres activitats rellevants dels nostres àmbits cultural i educatiu més pròxims, sobretot picanyeres.

El botó “Agenda” de la barra-menú a dalt us porta a la pàgina principal de l’agenda, on trobareu un llistat amb tots els esdeveniments futurs dels quals us volem informar, ordenats cronològicament. De cada esdeveniment destaquem, en una sola línia, la data (o dates) i títol. I cada títol es troba enllaçat amb una plana individual de l’esdeveniment corresponent, la qual conté informació detallada com ara la localització basada en googlemaps. D’altra banda, també podeu accedir a les planes individuals dels esdeveniments mitjançant el calendari i llistats, del mes en curs i proper, que teniu a la barra de la dreta.

Aquest cap de setmana us proposem:

  • Hui divendres, a l’escola Ninos de Picanya, la contacontes Almudena Francés contarà històries per als més menuts. A les 18.00 h. Accediu a la plana individual.
  • Més tard, a les 19.00 h, el cantant d’Obrint Pas i exalumne de l’escola, Xavi Sarrià, presenta la seua primera novel·la, publicada en la nova editorial Sembra Llibres, a la Societat Coral El Micalet. Accediu a la plana individual.
  • I dissabte, Almudena Francés contarà la història “La maleta d’Anacleta” a la biblioteca municipal de Picanya. Accediu a la plana individual.

Que gaudiu del cap de setmana!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *