Novetats

 • Convocatòria assemblea general 13 de juny a les 16:00

  La junta de l’AMPA us convoca el pròxim dijous dia 13 DE JUNY, A LES 16:00, al pavelló de l’escola, a la sessió extraordinària de l’ASSEMBLEA GENERAL, amb el següent

  Ordre del dia:

  1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior (de 16 de novembre de 2018)

  2. Renovació dels càrrecs de la JUNTA vacants

  3. Aprovació de la memòria anual d’activitats

  4. Precs, preguntes i suggeriments

  La vostra presència és molt important.

  L’AMPA funciona gràcies a molta gent, entre les quals hi ha les persones que assumeixen voluntàriament responsabilitats en les diferents comissions i grups de treball i la renovació és necessària per a enriquir la nostra tasca i garantir la representativitat de totes les famílies.

  A la reunió, diferents membres de les comissions i els grups de treball explicaran el que estan fent i podreu parlar amb ells.

  Animem tothom, però en especial les noves famílies que s’han incorporat enguany com a socis de l’AMPA, a participar-hi i a implicar-s’hi, segons la disponibilitat de cadascú.

  Si no podeu venir a la reunió, però teniu interès i disponibilitat per a formar part d’alguna comissió o grup de treball, feu-nos-ho saber per correu electrònic a l’adreça hola@ampagavina.org.

   

  Si voleu fer servir el servei de guarda podeu apuntar-vos ací

 • Taller de Gènere i Música

  Aquesta setmana els nostres alumnes de secundària ( 1r i 2n) han gaudit de la primera sessió del taller “Gènere i Música”, impulsat per la Comissió de Secundària de l’AMPAgavina i que ha impartit Claudia Ferrándiz, música, psicòloga i professora de música.
  El taller té com a fil conductor la música, abordant el patriarcat i el masclisme des de la vessant musical i extrapolant-ho a la resta d’aspectes de la vida.
  Claudia “Key Day” ha connectat molt bé amb els alumnes i els ha fet veure que el que s’explica en la teoria és real, a través de la seua experiència personal dins del món de la música, on sí que existeixen dones músiques tot i la manca de referents i la no visibilitat per part de la indústria músical. En la pròxima sessió abordaran des de la pràctica aquesta problemàtica, faran escàner de les xarxes socials, faran canvis en els rols de les cançons i una anàlisi dels temes que han proposat els alumnes.

 • Rock per la infància

  El pròxim 11 de maig, Proeso, oferirà en Sueca (la Ribera Baixa) l’espectacle ¨Rock per la Infancia¨, un projecte que naix amb motiu del seu 10é aniversari, on comptarem amb un extens cartell de grups valencians que participaran en l’espectacle. Han confirmat la seua presència El Diluvi, La Fumiga, Lilit i Dionis, Candela Roots, Atupa i Frida, grups que estaran acompanyats pel grup instrumental de Proeso i la seua coral formada per més de 500 xiquetes i xiquets tots ells alumnat d’educació secundària, primària, escoles de música i conservatoris de tot el territori. Els beneficis obtinguts amb la venda d’entrades es donaran a Save the Children que compta amb un fons específic per a lluitar contra la pobresa infantil amb ferramentes com la música.

  L’objectiu principal que Proeso vol aconseguir amb este projecte és difondre la nostra llengua utilitzant un instrument educatiu potentíssim com és la música, donant a conéixer a grups del panorama musical actual de diferents estils que canten en valencià.

 • Tallers formatius contra la violència cap a les dones

  Us fem arribar la informació dels tallers sobre violència cap a les dones que convoca l’Ajuntament de Picanya. Volem destacar dos d’aquests tallers:

  TALLER FORMATIU I Paper de les famílies en la prevenció de la violència de gènere

  TALLER FORMATIU II Què podem fer les famílies davant les situacions d’assetjament a menors i adolescents?

  Teniu més informació sobre els tallers i la incripció a: http://www.picanya.org/informacio/noticies/i/13840/481/tallers-formatius-contra-la-violencia-cap-a-les-dones

 • Trobada d’escoles en valencià

  La Trobada d’escoles en valencià a Aldaia va ser tota una festa. En la cercavila vam fer present la nostra mediterrània com la volem, pont viu de cultures. Al Taller vam fer germinats. Us en deixem un tast en imatges.

 • Animació lectora per a totes les edats!!

  Dimecres a les 17:00, a la biblioteca, i de la ma de Paco Raga, podrem gaudir del teatre de Circorama amb l’obra “El llibre de les bésties”. No podeu deixar de vindre!!

 • EL MENJADOR ESCOLAR Q VOLEM- Jornades de reflexió

  🌎On? – Saló d’actes del COL.LEGI MAJOR RECTOR PESET de VALENCIA

  📄 Quan? – 5 i 6 d’abril

  ⏰Horaris?-
  5 abril- 18:00-20:00
  6 abril- 9:30-14:15

  💡🔑Que farem? – Reflexionarem sobre la situació dels menjadors escolars, coneixerem experiencies d’altres territoris i donarem les claus per a transitar cap a un menjador escolar més just, local i saludable🍌🍎🍓🍊🌾

  👪Dirigit a: families, Ampas, comunitats educatives, empreses de restauració i públic en general

  Vos convidem a participar!

  Inscripcions:
  https://forms.gle/gfnS39e1FUqFKMoT7

 • Acull un somriure Sahraui

  L’Associació Talha, d’ajuda al poble Sahraui, fa una crida a les famílies que vulguen gaudir durant dos mesos de l’experiència d’acollir a un xiquet/xiqueta sahrauí.

  Les famílies interessades poden posar-se en contacte amb TALHA Tel. 654018506 els qui s’encarregaran de tot el necessari per al viatge i acolliment.

  Per a informar sobre aquest programa, han organitzat una xarrada en pròxim divendres 29 de març a les 20h en el Centre Jove de Xirivella (C/Llevant UD,2)

 • Formació per a pares i mares impartida per Moviment contra la Intolerància.

  Hem preparat unes sessions junt a la formació Moviment contra la Intolerància on es tractaran diferents temes. La formació es dividirà en dues jornades:

  29 de març (15:00h-17:00h): Convivència, inclusió i prevenció del racisme i la xenofòbia.

  3 de maig (15:00h-17:00h): Prevenció i detecció de l’assetjament i ciberassetjament escolar.

  Podeu fer servir el servei de guarda per a qualsevol de les sessions:

  Us esperem!

 • Visita Coves de Sant Josep, la Vall d’Uixó

  Enguany, el Grup de treball pel valencià, seguint el projecte encetat el passat curs “Conéixer el país”, organitza una visita a les Coves de Sant Josep. El preu de les entrades és de 7 € per adult i 5 € per menor de 13 anys.

  El termini d’inscripció és molt limitat, ja que el mes i el dia triats (tenim el calendari molt farcit) estan gairebé complets i ens donen un marge de 48 hores per a reservar.
  El dia de la visita serà el 4 de maig. Haurem d’estar a les Coves a les 9:45 h. Cal ser puntuals perque les visites són programades i per grups.

  En acabar la vista passarem el matí al paratge natural, on dinarem de pícnic.

  Ací teniu el formulari d’inscripció que haurem de tancar dijous 14: