Novetats

 • Formació per a pares i mares impartida per Moviment contra la Intolerància.

  Hem preparat unes sessions junt a la formació Moviment contra la Intolerància on es tractaran diferents temes. La formació es dividirà en dues jornades:

  29 de març (15:00h-17:00h): Convivència, inclusió i prevenció del racisme i la xenofòbia.

  3 de maig (15:00h-17:00h): Prevenció i detecció de l’assetjament i ciberassetjament escolar.

  Podeu fer servir el servei de guarda per a qualsevol de les sessions:

  Us esperem!

 • Visita Coves de Sant Josep, la Vall d’Uixó

  Enguany, el Grup de treball pel valencià, seguint el projecte encetat el passat curs “Conéixer el país”, organitza una visita a les Coves de Sant Josep. El preu de les entrades és de 7 € per adult i 5 € per menor de 13 anys.

  El termini d’inscripció és molt limitat, ja que el mes i el dia triats (tenim el calendari molt farcit) estan gairebé complets i ens donen un marge de 48 hores per a reservar.
  El dia de la visita serà el 4 de maig. Haurem d’estar a les Coves a les 9:45 h. Cal ser puntuals perque les visites són programades i per grups.

  En acabar la vista passarem el matí al paratge natural, on dinarem de pícnic.

  Ací teniu el formulari d’inscripció que haurem de tancar dijous 14:

 • 8 de març

  L’AMPA se suma i solidaritza als actes del 8 de març amb motiu del Dia de la Dona. Des d’aquella primera declaració del Partit Socialista dels Estats Units d’Amèrica al 1909 i la declaració de l’ONU el 1945 de 8 de març com a Dia internacional de la Dona, comprovem
  que ens queda molt per fer. Davant l’assumpció de normalitat del que no ho és, d’un domini
  patriarcal que ens ha conformat un imaginari col·lectiu sociocultural (llenguatge com a
  construcció d’acadèmics, el disseny de les ciutats i patis escolars, els rols i oficis, els noms
  dels carrers, festes, els manuals d’Història, les legislacions, cosificació i tot un inabastable
  etcètera), volem visibilitzar la lluita feminista i felicitar-nos per la celebració d’aquest dia amb
  la convocatòria de vaga internacional.

 • La Biblio no para!!

  Bon dia famílies!!!! L’activitat a la bilioteca de l’escola no para!!!! Amb les emocions a flor de pell encara, després de viure la gran final del “ I Concurs de lectura en veu alta Maria Ibars”, seguim catalogant novetats!!! Aquestes les tindreu disponibles per a aquest dimecres, que tornem a obrir les portes de la biblio per a que compartiu llibres i lectures amb els vostres tresors! 📚📚❤❤✨✨

 • Materials Ampatrònic

  Fa ja una setmana des de la festa de l’AMPAtrònic. Potser no vau poder vindre. Potser voleu recordar alguna part dels tallers que es van realitzar. Ací us deixem la presentació dels tallers “L’ús saludable de les TIC” i “PYTHON: Programació, IA i Gràfics”

  TIC_ESCOLAGAVINA

  Taller-Programació-Ampatrònic-2019

 • Quin contacontes!!

  Ací us deixem alguns moments del contacontes d’aquesta vesprada on la Núria Urioz ens ha ajudat a tots i a totes a superar les pors.

 • Gran èxit de participació de l’AMPAtrònic

  Dissabte passat va tindre lloc la quarta edició de l’AMPAfest, la jornada lúdica i formativa organitzada per l’AMPAgavina. Amb el nom d’AMPAtrònic, enguany estava dedicada a les noves tecnologies, la seua validesa com a ferramenta de treball i d’ús social, els perills que comporta, l’abús, les addiccions, etc.

  La jornada va començar amb una conferència a càrrec d’Imma Dasí, tècnica de l’associació ARTIC, especialista en addiccions i, també, mare de l’escola. Amb el títol “L’ús saludable de les TIC”, Imma Dasí va oferir un ampli panorama dels avantatges i els inconvenients que plantegen les noves tecnologies, i alhora va donar diversos consells i suggeriments interessants al centenar de pares i mares assistents per a acompanyar els fills en el seu aprenentatge digital. La jornada formativa va acabar amb un taller participatiu en què els pares i mares van poder reflexionar sobre els hàbits digitals dels seus fills, segons les edats d’aquests últims. Una jornada molt profitosa, doncs, per a tots els assistents, que es podrà completar accedint als materials oferits per Imma Dasí per mitjà de la web de l’AMPA pròximament.

  En paral·lel a les activitats formatives per a pares i mares, l’AMPA va organitzar altres activitats adreçades a l’alumnat: per als més menuts, un taller de construcció de ciberbestioles amb un gran èxit, ja que entre tots els participants en van elaborar més de noranta; per als més majors, un taller de programació on es van mostrar treballs sobre intel·ligència artificial i gràfics de la Universitat de València i la Universitat Politècnica, i que es va allargar una hora més del previst per les ganes que tenien els assistents d’aprendre més sobre la programació en Python; i, com a contrapunt a aquestes activitats tecnològiques, es va desplegar pel pati tot una sèrie de jocs de fusta que permetien encarar el joc des d’un punt de vista més tradicional.

  En acabar totes les activitats va arribar l’hora del dinar, amb la gran calçotada acompanyada d’embotit preparada per membres de la junta de l’AMPA, i les tres paelles que va elaborar el cuiner Raúl. Com a acompanyament a l’oferta gastronòmica, diversos alumnes de 4t d’ESO  van col·laborar portant de casa algunes coques dolces i salades que van posar el colofó al dinar. I com a punt final a la festa, el grup NUC va oferir un concert al pavelló de l’escola que va fer ballar petits i grans bona cosa.

  Una diada, doncs, lúdica i formativa d’allò més interessant que va servir per a compartir idees i neguits, tot escoltant experiències i punts de vista diferents. Un dia de convivència internivell entre infants, mares i pares, fent escola en sentit ampli. 

 • Recursos web sobre les TIC

  Amb motiu de la celebració de l’AMPATrònic hem creat junt a la comissió de convivència i igualtat un llistat de recursos web sobre ús de noves tecnologies. Podreu trobar informació per a famílies sobre molts dels temes que es tractaren a la xerrada, informació adreçada a xiquets i xiquetes, i també recursos concrets. Per exemple hi ha pàgines que ofereixen eines de control parental o un model de contracte entre pares, mares i fills sobre l’ús del mòbil. Esperem que us resulte d’interès

  Pàgines-web-dinterés

 • Jornada de promoció de salut sexual
 • Inscripció AMPAtrònic

  El dia 23 de Febrer tenim nova jornada lúdica i educativa: l’AMPAtrònic. Ací us presentem algunes de les activitats que es faran durant la jornada. A més a més, teniu la possibilitat d’inscriure-vos per a gaudir d’aquell dia tots plegats. Per tal de controlar les despeses de les activitats, del dinar, etc. necessitem tancar la inscripció abans del 5 de febrer. És per això que vos demanem que vos afanyeu i la feu al més aviat possible.

  A continuació teniu el programa de la jornada:

  La xarrada principal anirà a càrrec d’Imma Dasí, mare de l’escola i tècnica de l’associació Artic. El títol és “L’ÚS SALUDABLE DE LES TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ I LA COMUNICACIÓ (TIC)” i s’hi tractaran temes com ara quins són els beneficis en contraposició amb el inconvenients de les noves tecnologies, o quines són les preocupacions i les accions de protecció que com a pares podem dur a terme. En una segona part tindrà lloc el taller “Control Parental”, on es buscarà la màxima participació dels pares assistents per a resoldre dubtes i preocupacions relacionades amb les TIC.

  En paral·lel a aquesta xarrada hi haurà activitats per als alumnes de totes les edats:

  • Jocs de fusta per a tot l’alumnat.
  • Un taller de construcció d’una ciberbestiola on els xiquets i xiquetes crearan una bestioleta amb un circuit elèctric, un motor i molta imatginació.
  • Un taller de programació amb Python on els alumnes de secundària podran conéixer les més actuals qüestions d’iintel·ligència artificial i alguns projectes de gràfics i realitat virtual desenvolupats molt propet de casa nostra

  En acabant gaudirem del dinar, on podrem triar entre una calçotada amb embotit o paella, i acabarem amb un concert de NUC, amb el rock indie més vibrant provinent de la Safor, que ja està present des de fa uns mesos en la nostra escola.

  Podeu fer la inscripció des d’ací. Recordeu que haureu de fer-la abans del 5 de febrer.

  Us esperem amb moltes ganes de compartir inquietuds, un bon dinar amb la millor companyia i un grapat de moments agradables.