Novetats

 • Última animació d’enguany

  Ací teniu alguns moments de l’última animació lectora de 2017.

 • La biblioteca presenta Contes de Nadal

  Animació lectora de Nadal! Us esperem avui a les 17:00h a la biblioteca per a gaudir tots plegats d’una animació lectora amb sabor a Nadal!

 • Festa de la música 2017

  Estem a punt d’encetar la Festa de la música d’enguany. Podeu compartir ací les vostres fotos i videos. Després farem un recull amb tot el contingut que heu compartit.

   

 • NadaldeLlibres: vos presentem a Dotze i Mitjanit

  Sabeu què és un LEC? Bo, el nom complet és Lector(e)s-de-màgia-que-viuen-darrere-de-les-prestatgeries-de-les-llibreries, però és molt llarg i farragós, així que ho deixarem en LEC, si vos sembla bé.

  Hi ha tantes classes de LECS com llibreries; què dic, hi ha tantes classes de LECS com històries en els llibres. Si no n’heu vist mai cap és perquè s’amaguen molt bé, perquè no són gaire grans i perquè poseeixen màgia: tota la que s’ha escrit alguna vegada en un llibre està a les seues mans. Però són criatures del bé, no patiu que no en faran un mal ús.
  N’hi ha molts, però hui volem presentar-vos algú molt especial per al nostre #NadaldeLlibres. El seu nom és DOTZE, com el mes de desembre quan celebrem Nadal (en veritat es diu així perquè només treballa un mes a l’any, el mes dotze; qui poguera ser LEC!) i té una missió molt especial i única: si deixeu les vostres cartes als Reis d’Orient o al Pare Noel en la vostra llibreria, les farà arribar més prompte que tard a la seua destinació.
  Cal posar-les en les prestatgeries prop dels vostres llibres preferits i així DOTZE, o el seu secretari MITJANIT (un gat molt fredolí a qui agraden especialment els contes de misteri) les voran i sabran on cal enviar-les: tenen línia directa amb qualsevol personalitat de Nadal (si escriviu a l’Olentzero o al Nen Jesús, tranquils que també els arribaran).
  Que no s’ho cregueu? Passeu per la llibreria més propera un dia de desembre i demaneu paper i sobres especials per a DOTZE i MITJANIT: tenen el franqueig pagat i arribaran als seus destinataris amb la màgia de tots els llibres del món!
  I qui sap? Tal volta arribeu a veure a DOTZE i MITJANIT, amb molta feina, entre les prestatgeries de la llibreria. Segur que vos recomanen algun llibre ben bonic.

 • La festa de les paraules

  La Direcció General de Cultura i Patrimoni ha organitzat al Centre del Carme “La festa de les paraules”, una activitat lúdica on els xiquets jugaran amb les paraules, escriuran contes i recomanaran llibres, dins del Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura de la Generalitat Llegim, Llegim, Llegim.

   

 • Novetats a la biblioteca

  A la Biblioteca han arribat les novetats i molts regals per cada llibre que us emporteu a casa!
  Com es nota que el Nadal és a prop!
  Us esperem dimecres de 16:30 a 17:30h.

 • VALENCIANA, VALENCIÀ: JA TENS ÀPunt LA TEUA RÀDIO PÚBLICA!

  Ahir, dilluns 11 de desembre del 2017, la ràdio pública valenciana començà a caminar després d’un silenci de quatre anys. Per fi, el poble valencià anem recuperant els nostres mitjans de comunicació propis. Una nova finestra al món des de la qual ens parlaran en valencià de la nostra realitat més propera. Fins que la redacció d’informatius estiga a punt, comptarem amb programes sobre música, cultura, vida sana, canvi climàtic, cine, art, gastronomia … Gran notícia per a totes i tots! Visita la web amb emissions de ràdio en directe: www.apuntmedia.es

 • Assemblea general 14 de desembre

  Benvolgudes famílies,

       Dijous que ve, 14 de desembre, celebrarem l’última assemblea general de l’AMPA de 2017. Presentarem grups de treballs i tractarem temes importants amb moltes novetats. És important la vostra participació. Us esperem a les 17:00 al pavelló de l’Escola. Hi haurà servei de guarderia, però cal que apunteu els xiquets i xiquetes en aquest formulari abans del dilluns 11. Aquest serà l’ordre del dia:

  1. Aprovació de les actes de les sessions anteriors
  2. Aprovació del pressupost 2017/2018
  3. Modificació dels estatuts
  4. Informació dels grups de treball de l’AMPA
  5. Informació dels representants de l’AMPA en altres òrgans.
  6. Ratificació de l’adhesió de l’AMPA al pacte valencià contra la violència de gènere i masclista
  7. Altres assumptes d’interés.

  Us hi esperem

   

 • Concurs Literari “Protagonista Jove”

  Des de la biblioteca de l’escola s’ha proposat la participació en el concurs literari PROTAGONISTA JOVE i ha tingut molt bona acceptació dins l’alumnat. Hi ha un bon grapat d’alumnes lectors voluntaris: 1ESO 18 participants i 2ESO 12 participants. Aquesta experiència els permetrà aprendre de la vida, aventurar-se en situacions fantàstiques, posar-se a la pell de personatges intrèpids, riure o emocionar-se, compartir lectures amb amics i amigues, saber-se membres d’una comunitat apassionada per la literatura…..

  Més informació: http://www.clijcat.cat/Protagonista-Jove-Inscripcio-i-Bases

 • Ens adherim al Pacte Valencià contra la violència de gènere

  L’AMPA s’adhereix al Pacte Valencià contra la violència de gènere i masclista i ahir mateix ho varem fer efectiu. Suma’t.

  Suma’t al pacte