Premis concurs fotogràfic “Educar en família”

Benvolgudes famílies,

En primer lloc, volem agrair-vos la genial participació en el concurs de fotografia coeducativa, tant a les persones que enviàreu imatges com les que votàreu i aprofitàreu per mirar, reflexionar i enriquir l'activitat amb propostes de millora. 

El recompte de vots es va fer la mateixa nit del divendres 15, amb la inestimable ajuda d'alguns alumnes que s'oferiren voluntaris 🙂 La foto guanyadora ha estat la titulada "Hi ha joc per a tots/totes", feta per Juan Garcia de Rueda. El premi, consistent en un lot de llibres i una peça d’artesania, es lliurarà a l'Ampafest. La data concreta encara està per determinar. Prompte en tindreu notícies!

Les famílies participants recordeu que també teniu premi: un llibre de Martina Llibres, a triar. Vos hem enviat un correu explicant-vos com ho heu de fer.

La coeducació és la recerca de relacions justes, equitatives i respectuoses. A vegades pensem que la desigualtat de gènere és cosa del passat, però les dinàmiques socials ens demostren que encara hi ha molt per fer. Vos animem a continuar en aquest camí de millora, i poder debatre i reflexionar també des de l'alegria, l'optimisme i l'humor.

Grup de Treball de Coeducació de l'Ampa Gavina

A continuació podeu veure les fotos participants

Comprant en família i aprenent a triar la millor fruita al mercat.

Millor fer-ho entre tots

Preparant amb el iaio un pica-pica amb calamars

Juguem a netejar el parc

Martina li pinta els llavis a Xuan, amb la mirada atenta de Mar i Arnau

Homedomesticus

Hi ha ‘joc’ per a tots/es

Qui va dir por?

Equilibris sense gènere

Compartir reptes i superacions

Com abans…

Caminant colze a colze farem junts un món millor

Caminem junts

Al rentaplats

Qui diu que no? Normalitzem tasques des de menuts!

Construïm conjuntament el nostre futur

Som Persones

Música a l’aula

El dia 19 de juny i dins del projecte “Música a l’aula” ha vingut  a tocar a la nostra escola Xavi Sarrià cantant del grup Obrint Pas. 

El concert és el punt final del projecte que  s’ha posat en marxa al tercer trimestre, dins de l’assignatura de música.
Els alumnes han pogut apropar-se a la música d’un dels grups més representatius de música en valencià, amb cançons com: La Flama, Viure, Del sud, La vida sense tu…
Els alumnes i el mestre de música s’han implicat moltíssim, i ara toca collir els fruits!
 
 

Concurs Estiu 2018 “Coeducar en família”

Anima’t a participar durant l’estiu en el concurs de fotografia de l’Ampa!

La temàtica del concurs és sobre la Igualtat, la Criança i l’Educació.  Esperem rebre fotografies originals, creatives i divertides sobre com enteneu la coeducació i la igualtat a la vostra família. Són els deures per a l’estiu.. i al setembre us espera els premis i l’exposició de totes les fotografies.

Pot participar qualsevol membre de la comunitat de l’escola Gavina. Com a Ampa, el premi s’adreça especialment a les famílies, esperant que s’aprofite el període de vacances escolars d’estiu per a fer una bona fotografia i fer-nos-la arribar amb les dades d’autoria (i el nom i curs de xiquets i xiquetes que estiguin a l’escola) al correu:coeducacio@ampagavina.org

 

+ info: Bases del concurs Estiu 2018

Lliurament de premis “Reporteres de la Trobada”

Avui hem lliurat els premis “Reporteres de la Trobada” a les nostres alumnes de 1er d’ESO Ángela Mañez, Irene Mora i Obdúlia Fernández-Ybarra. Han obtingut targetes regal d’FNAC i entradas per las cinemes Albatexes.

Pròximament més concursos a l’AMPA!