Inscripció soci AMPA

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Com sabeu, tradicionalment a l’escola totes les famílies hem format part de l’associació de mares i pares. Tot i això, per requisits legals i per a gestionar el tractament de dades i els drets d’imatge, la junta directiva de l’AMPA vam acordar recentment demanar i recollir les autoritzacions i les dades de tots els pares i mares de l’escola tal com correspon.
Ja sabeu que les activitats que organitza l’AMPA reverteixen en els alumnes i en l’escola, i descansen sobre tres eixos:
– Formació per a pares i mares: l’AMPA organitza xarrades, tallers, jornades formatives, etc.


– Suport a la comunitat escolar: l’AMPA col·labora amb la biblioteca actualitzant el fons de llibres, ajudant en la catalogació, etc.; col·labora econòmicament en l’adquisició de material esportiu per a l’escola o en la remodelació d’algunes instal·lacions del centre (pati, biblioteca, etc.); organitza xarrades i tallers per als alumnes (animacions lectores, concurs de lectura, activitats extraescolars, tallers de Música i gènere, etc.); i també finança una part dels viatges dels alumnes de Secundària.


– Lleure i cultura: l’AMPA organitza eixides culturals per a conéixer el nostre territori i patrimoni, col·labora en les Trobades d’Escola en Valencià, organitza jornades lúdiques i de formació (AMPAfest)…


En la propera assemblea extraordinària de l’AMPA proposarem reduir la quota d’aquest curs a 20 € per família. El rebut se seguirà girant com fins ara per mitjà de l’escola, per tant no necessitem que ens doneu les dades bancàries: omplint el formulari ja doneu l’autorització per a fer-ho. Així, només girarem el rebut a aquelles famílies que ens hagen donat l’autorització amb aquesta butlleta. Això significa que només aquestes famílies es podran aprofitar de totes les activitats que organitza l’AMPA, i que hem recordat més amunt.

Ens agradaria que, si el curs passat no vau donar-vos d’alta com a socis, omplíreu aquest formulari per a facilitar-nos la tasca. Donada la situació sanitaria actual, l’hem fet online equivalent a la inscripció en paper que alguns ja vau signar el curs passat. Si ja la vau omplir no cal que ho torneu a fer.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Moltes gràcies.

 

Manifest d’agraïment a l’Escola Gavina

Els membres de la junta de l’AMPA volem expressar el nostre agraïment i el nostre afecte a l’escola i a tot el seu personal per l’esforç que han hagut de dur a terme des del moment quees va declarar l’estat de l’alarma i el confinament per la covid-19.
Som coneixedors i conscients que ha sigut un esforç gran, tant econòmic com personal. Un esforç que ha suposat dedicar hores i hores a garantir la millor educació per als nostres fills i filles durant el confinament. Un esforç que ha suposat que alguns treballadors i treballadores de l’escola hagen hagut de passar per un ERTO. Un esforç que ha suposat, al capdavall, un gran
desgast personal de tots i totes.
I no només l’esforç de les persones, sinó també l’esforç de la cooperativa com a empresa: reduir la quota al mínim mantenint la infraestructura no ha estat gens fàcil. Les famílies hem agraït des del primer moment aquesta rebaixa, necessària però difícil d’assumir per a qualsevol empresa, raó per la qual s’ha hagut de recórrer a l’ERTO, entre altres mesures.
Tots aquests esforços, però, encara continuen vigents. Una vegada tornats de les vacances, amb la represa del curs, sabem les condicions en què es desenvolupa l’educació dels nostres fils i filles, i tots els maldecaps que comporta garantir l’educació respectant totes les mesures sanitàries: redistribuir espais, augmentar la càrrega horària, multiplicar-se, assumir noves
tasques… Finalment, l’esforç d’haver d’atendre l’increment de les despeses derivat de les noves necessitats sanitàries sense incrementar la quota mensual.
Per totes aquestes raons hem redactat aquest manifest d’agraïment, i per això mateix encoratgem totes les famílies que s’unisquen a aquesta mostra de suport a l’escola adherint-s’hi amb la seua signatura. Perquè la millor manera d’expressar la gratitud és dient GRÀCIES! amb la boca ben gran.

Manifest d'agraïment a l'Escola Gavina

95 signatura
 

 

Inscripció d’atletisme del curs 20-21

Benvolgudes famílies,

Per segon any, l’AMPA, en coordinació amb la direcció de l’Escola, oferirà atletisme com a activitat extraescolar.

L’activitat està adreçada a 2n i 3r cicles de Primària i 1r curs d’ESO, i es farà els divendres (15.00 h-16.00 h per a 3r cicle i ESO, i 16.00 h-17.00 h per a 2n cicle) i la coordinarà el mestre Ivan Sales. L’activitat tindrà un cost 25€/més i inclourà el servei de vesprades de divendres. Necessitem conéixer la quantitat de xiquets i xiquetes interessats a inscriure’s en aquesta activitat, i és per això que deixem obert aquest formulari fins al proper dia 28 de setembre. Amb aquestes dades, doneu el vostre vist-i-plau per a començar l’activitat. La propera setmana us confirmarem si els interessats són suficients per a poder-la obrir.

Moltes gràcies!!

FORMULARI

Comunicat de la junta de l’AMPA en resposta a la decisió de l’escola de modificar el rebut d’abril 2020

Benvolgudes famílies, benvolguda escola,

des de la junta de l’AMPA volem donar resposta a la carta que ha emés la direcció de l’escola Gavina per a explicar l’ajust del rebut del mes d’abril.

Abans de tot, volem expressar la nostra confiança en l’escola i el nostre compromís i suport envers les famílies. Confiança en l’escola perquè comprenem la situació extraordinària tan complicada que està vivint, en la qual ha hagut de prendre decisions difícils que afecten companys i companyes de treball, molts dels quals, també s’ha de destacar, són pares i mares de l’escola. I compromís i suport envers les famílies que representem perquè sabem que moltes estan passant per moments molt difícils, vivint una situació econòmica desconeguda fins ara derivada de l’aturada laboral. 

Pel que fa a la rebaixa del rebut, fem tres consideracions:

– En primer lloc, creiem que la decisió que ha pres l’escola de rebaixar el rebut a 59 € és encertada, per les condicions diferents en què es desenvoluparà l’ensenyament dels nostres fills i filles durant el temps que dure l’estat d’alarma. Hem de reconéixer l’esforç que s’ha fet per a respondre a aquesta situació i poder seguir avant, materialitzat en un ERTO que es durà a terme aquest mes d’abril.

– En segon lloc, entenem que el projecte de l’escola que hem escollit les mares i els pares requereix mantindre unes despeses que no desapareixen d’un mes a un altre, i que cal seguir afrontant amb el rebut mensual.

– Finalment, agraïm aquesta rebaixa perquè significarà un alleujament important per a l’economia de totes les famílies. 

Per tot això, doncs, la Junta de l’AMPA dona suport a l’escola en aquesta decisió tan difícil, i alhora agraeix l’esforç enorme que faran tant l’escola com les famílies aquestes dures setmanes que estem vivint i que vindran, que esperem que siguen les mínimes possibles, i que segur que superarem treballant colze a colze, com hem fet sempre.