AMPAfest 2015: gràcies a tothom.

IMG_7476La junta de l’AMPA de l’Escola Gavina volem agrair i dedicar a tota la comunitat educativa de l’escola l’èxit de l’AMPAfest 2015: Jornada per la coeducació:

– Gràcies als pares i mares pel vostre interés, la vostra assistència, la vostra entrega, la vostra paciència i les vostres paraules de felicitació.
– Gràcies als pares i mares que vau col·laborar en l’organització d’una jornada tan intensa, tant en la preparació durant uns mesos cada volta més intensos, com en la realització de totes les tasques corresponents el dia de la jornada.
– Gràcies a l’escola, a tots els mestres i al personal no docent pel seu suport, les seues aportacions, la seua implicació, per la cessió d’espais, per l’ajuda en la preparació i l’organització i per la col·laboració en tot moment perquè la jornada acabara de la millor manera possible.
– I gràcies també a tots els ponents, organitzadors dels tallers, músics, animadors, fotògrafes, cuiners, col·laboradors i proveïdors, sense l’ajuda dels quals la jornada no hauria eixit tan bé.

En fi: gràcies a tothom.

Una abraçada i fins la pròxima.

PD: Vos deixem l’enllaç d’un formulari de valoració de la Jornada. És important conéixer l’opinió de cada u per a poder millorar entre tots. A més, vos volem convidar a participar en un grup de treball de Coeducació que tindrà Marina Subirats com a tutora. Gràcies. Ah! I en breu penajrem les fotos de la Jornada.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *