AMPAFEST ODS

El pròxim dissabte 29 de febrer tindrà lloc l’AMPAfest 2020, que enguany dediquem a conéixer els ODS, els objectius de desenvolupament sostenible, i a tindre pautes i consells d’acció quotidiana per a ser més sostenibles amb el planeta. Per a aquesta finalitat comptarem amb l’ONG Sociolidarios, que organitzarà uns tallers en què participarem totes les famílies assistents, grans i menuts, repartits en grups diferents.

Després dels tallers de Sociolidarios gaudirem del dinar, que enguany consistirà en paella i coques preparades per les famílies de 4t d’ESO, i tancarà la festa el concert del grup Ramonets, que ens farà ballar amb el seu rock per a tota la família. Com a cloenda tindrem el lliurament de premis del concurs fotogràfic sobre accions sostenibles i del 2n concurs de lectura Maria Ibars.

Recordeu que, en paral·lel a l’organització de l’AMPAfest, l’AMPA té en marxa dues iniciatives per a treballar els ODS en què cal la vostra participació:

– Per a sumar-nos a la iniciativa Take action de l’ONU, us vam demanar que proposàreu i compartíreu idees que puguen contribuir a assolir algun dels 17 objectius de desenvolupament sostenible.

– El concurs fotogràfic per a expressar amb imatges de quina forma les famílies de l’escola Gavina ens comprometem i duem a terme aquestes accions.

Teniu tota la informació sobre les dues iniciatives en aquest enllaç.

 

PROGRAMA DE L’AMPAFEST

10:30. Introducció: presentació dels ODS

10:45. Començament dels tallers.

13:15. Conclusions finals.

14:00. Dinar

16:00. Concert de Ramonets

17:00. Lliurament de premis del concurs fotogràfic i del 2n concurs de lectura Maria Ibars.

Per a participar en l’AMPAfest heu d’omplir el formulari d’inscripció de més avall abans del 15 de febrer.

Us esperem amb moltes ganes de participar i d’aprendre per a actuar amb consciència. Les petites accions quotidianes poden moure grans canvis!

FORMULARI D’ INSCRIPCIÓ