AMPAgavina News: Una eina de comunicació eficaç

Des del mes d’octubre els pares i mares d’Escola Gavina comptem amb una nova manera d’informar-nos del que passa a l’Ampa i a l’escola. Ampagavina News naix amb l’objectiu de ser una eina útil per a tota la comunitar escolar, un butlletí informatiu on trobareu una agenda mensual dels principals esdeveniments, les novetats del curs mes a mes, una secció per a detallar les despeses de l’associació i  diferents apartats de jocs, exercicis d’aprenentatge i anècdotes.

Amb un simple full a les motxilles dels nostres fills volem aconseguir ser el nexe d’unió de tots els pares i mares, però també aspirem a convertir-nos en un corretja de transmissió dels diferents suports informatius digitals que tenim (web, Facebook i Twitter). I tot perquè el conjunt de l’escola tinga constància del treball que fa l’Ampa amb transparència i amb la màxima participació de la gent.

Seguiu el següent enllaç per a accedir al primer butlletí: AMPAgavina NEWS Octubre 2013. No deixeu de llegir el butlletí i d’aportar-hi continguts. L’Ampa som tots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *