Banc de llibres 2015-2016: comunicat

Des del Servei del Banc de Llibres ens demanen que difonguem aquest comunicat:

“Benvolgudes companyes i companys,

Com bé sabeu heu rebut una circular de l’escola convocant-vos a la reunió de final de curs, el proper dia 22 de juny. En la mateix circular us comuniquen que eixe dia haureu de dipositar els llibres, a la prestatgeria de l’aula, en una bossa amb la fitxa de devolució que us adjuntem. Igualment per a renovar haureu d’ emplenar el full d’inscripció.

Disculpeu el retard en enviar aquesta circular. Encara no sabem com s’aplicarà la LOMQE i per tant com afectarà als llibres de text. Poden haver canvis però això ja vos ho comunicarem més endavant, quan tingam més informació al respecte.

Al llarg d’aquesta setmana  publicarem a la web de l’AMPA i de l’escola l’obertura per formar part del Banc de llibres el proper curs 2015-2016.

És important que s’organtizem a través de grups de whatssap de cada classe i així es puga transmetre la informació amb més agilitat.

Us preguem que feu arribar aquesta informació al grup de classe. Hi ha molts correus que no tenim i per tant no podem transmetre aquesta informació. Gràcies

 Una abraçada

Rosa Dasí

Banc de Llibres Escola Gavina”

 

Circular. Sol·licitud Banc de llibre. maig 2015-2016 fitxa de devolució 2014-2015

fitxa de devolució 2014-2015

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *