Banc de Llibres Escola Gavina 2014-2015

Des del 2 al 13 de juny de 2014 estarà obert el termini per a presentar sol·licituds de participació en el Banc de Llibres per al curs 2014-2015. Aquesta iniciativa és de gran interés per a l’alumnat d’ESO del proper curs. Més avall teniu les normes de funcionament del Banc (també disponibles en pdf). Si voleu participar, heu d’emplenar i signar la sol·licitud de participació (també disponible en pdf), escanejar-la i enviar-la a l’adreça electrònica bancdellibresescolagavina@gmail.com.

NORMES DE FUNCIONAMENT DEL BANC DE LLIBRES DE L’ESCOLA GAVINA

 1. S’accepta qualsevol lot de llibres complet del curs fet. Posteriorment, es retiraran els que no estiguen en condicions.
 2. Quan una família lliure un lot de llibres complet, té dret a prendre en prèstec un lot de llibres complet. Per dur-ne el control, es crearà un registre.
 3. Les comissions de cada classe es reuniran i fixarà uns dies de recollida de llibres. Si no hi ha prou llibres per completar el lot, l’escola aportarà els llibres necessaris perquè totes les famílies que s’hagen acollit a aquesta iniciativa tinguen dret a rebre el lot complet (després del cobrament del corresponent rebut, vegeu punt 8 d’aquestes normes)
 4. El Banc anotarà els llibres donats i en lliurarà un justificant a la família.
 5. Uns dies abans de començar el curs, els membres de l’AMPA i de la comissió us atendran perquè, de manera ordenada, passeu a recollir els vostres llibres.
 6. En el moment de recollir-los, les famílies han de signar un rebut amb la relació de llibres que retiren, mitjançant el qual es comprometen a tornar-los al final del curs en bon estat.
 7. En acabar el curs, els llibres s’han de tornar en bon estat i sense marques de llapis (caldrà haver esborrat totes les marques i anotacions)
 8. Finalment es calcularà el valor de llibres de text nous adquirits per l’escola i se’n passarà comunicació a les famílies perquè els abonen. La part que han d’abonar les famílies es calcula mitjançant el coeficient entre el valor total dels llibres nous comprats i el nombre total de persones participants en el projecte.
 9. Els llibres que es retornen en mal estat o que no es tornen, han de ser pagats; si no és així, automàticament aquesta família no podrá continuar beneficiant-se del banc de llibres.
 10. Els llibres són propietat de l’AMPA/ESCOLA. Els llibres són cedits (en prèstec) als alumnes i han de ser tornats a l’AMPA/ESCOLA l’última semana de curs (sempre que l’alumne no haja de recuperar l’assignatura al mes de setembre fet que es comunicarà prèviament a bancdellibresescolagavina@gmail.com) amb la finalitat de ser revisats, reparats i reincorporats al banc de llibres perquè puguen ser usats el curs següent, i apartar el llibre que no es trobe en condicions de ser reutilitzats.

3 respostes a «Banc de Llibres Escola Gavina 2014-2015»

 1. Vodría saber quant podem anar a fer els lots de llibres per a l’any que be.

  Gracies

 2. Comunique el mail per rebre dels convocatories de les reunions del banc. Estava inclossa .
  Mare de xiquet 2º ESO al curs 2013-2014.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *