En memòria de la Núria Poll

El passat mes de Juliol la Núría Poll ens va deixar sobtadament. Ha estat un cop molt fort per a moltes famílies d’aquesta escola, que vam tenir la joia de compartir un temps amb la nostra companya i amiga. Des de la Junta de l’AMPA volem expressar el nostre dol per a la seva pèrdua. També el nostre agraïment, record i estima per la Núria, el seu company i membre de Junta Abel, i la seva filla Martina.

La Núria va ser una dona implicada i compromesa amb el seu entorn i també amb  l’escola. Sempre va estar disposada a col·laborar en aquelles activitats que s’obrien a les famílies, participant als tallers, a les excursions… Va aportar el seu  seu accent particular, no sols en la parla , sinó també en la forma de fer i afrontar la vida, fent País. Des de Barcelona a València amb entusiasme, ganes d’aprende i també d’ensenyar, de contribuir i aportar.

Ens va dur al Tió per Nadal i ens va ensenyar a cantar-li. Ens va acompanyar en les trobades d’Escola Valenciana, on també va participar als tallers. Fou membre de la Comissió de Convivència i membre de l’anterior Junta de l’AMPA. També ens va parlar des del Cor de pares i mares, donant veu a totes aquelles cançons i poemes que parlen de nosaltres, de la nostra veu, de la nostra terra, de les nostres arrels. Persona implicada a nivell individual i també a nivell col·lectiu, social i polític. Ha estat un referent, motor d’idees, il·lusions i empenta. 

 Fins aviat amiga, companya, mare. El teu somriure i el teu riure sempre quedarà amb nosaltres.

 

T’estimem