Gran èxit de la xarrada de Joan Vílchez sobre sexualitat en la infància i l’adolescència

La xarrada que va impartir ahir dijous el doctor Joan Vílchez a l’escola va tenir un gran èxit d’acceptació i va ser de molta utilitat de cara a l’educació sexual dels nostres fills i filles. Tant és així, que des de l’AMPA estem valorant la possibilitat d’aprofundir, el curs vinent, en alguna qüestió concreta d’aquest tema que tant interessa a la comunitat educativa en general, per mitjà d’altres xarrades o fins i tot amb l’organització d’algun taller.
Agraïm als nombrosos pares i mares de l’escola que van assistir a la xarrada la seua presència i la seua participació activa, i també agraïm a l’escola la seua implicació en la difusió i l’organització de l’acte. Tant de bo puguem repetir aquest èxit en properes xarrades.

Una resposta a «Gran èxit de la xarrada de Joan Vílchez sobre sexualitat en la infància i l’adolescència»

  1. Enhorabona per la xarrada de Joan Vílches, molt interessant, pero clar, como que va a començar en la fase de l´uter, quand va arribat a la part que a mi mes m´interesaba : la pubertad, la xarrada ja duia dos hores, i no va aprofondir en el tema del sexe en els joves. Me quede esperant una mes especifica per a la adolescencia adreçada a mares i pares de ESO. Avant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *