Incident a l’aparcament del Poliesportiu

HEM D’ANAR AMB CURA A L’APARCAMENT DEL POLIESPORTIU

Divendres 18 d’abril, a les 9,30 hores, algunes mares i alguns pares vam presenciar un fet “angoixant”: una mare va entrar a l’aparcament a prou velocitat, fins el punt de passar molt aprop d’una xiqueta menuda. Els que ho vam veure ens vam esglaiar per la situació de risc que es va viure.

A més a més d’aquest fet, una cosa molt habitual és que s’aparque en doble filera, impedint el pas als cotxes ben aparcats per poder anar-se’n.

Açò està causant situacions incòmodes que poden evitar-se si som ben educats.

Ampa Gavina.

2 respostes a «Incident a l’aparcament del Poliesportiu»

  1. Efectivament, és qüestió d’educació i també de respecte als demés. És incomprensible que per no donar 10 o 20 passos es moleste diàriament a la resta, inclosos mares, pares, xiquets i xiquetes. Per favor, situeu els vehicles on està marcat.

  2. Seria muy intereresante, y aunque el aparcamiento sea propiedad del ayuntamiento, delimitar la zona del acceso a la escuela con pintura amarilla o algun bolardo, ya que los coches de los padres y algun profesor/a o maestro/a encajonan dicho acceso. Ademas de instalar un pequeño escalon en el acceso, ya que los mas pequeños y las personas con movilidad reducida tienen dificultades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *