Inscripció AMPAtrònic

El dia 23 de Febrer tenim nova jornada lúdica i educativa: l’AMPAtrònic. Ací us presentem algunes de les activitats que es faran durant la jornada. A més a més, teniu la possibilitat d’inscriure-vos per a gaudir d’aquell dia tots plegats. Per tal de controlar les despeses de les activitats, del dinar, etc. necessitem tancar la inscripció abans del 5 de febrer. És per això que vos demanem que vos afanyeu i la feu al més aviat possible.

A continuació teniu el programa de la jornada:

La xarrada principal anirà a càrrec d’Imma Dasí, mare de l’escola i tècnica de l’associació Artic. El títol és “L’ÚS SALUDABLE DE LES TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ I LA COMUNICACIÓ (TIC)” i s’hi tractaran temes com ara quins són els beneficis en contraposició amb el inconvenients de les noves tecnologies, o quines són les preocupacions i les accions de protecció que com a pares podem dur a terme. En una segona part tindrà lloc el taller “Control Parental”, on es buscarà la màxima participació dels pares assistents per a resoldre dubtes i preocupacions relacionades amb les TIC.

En paral·lel a aquesta xarrada hi haurà activitats per als alumnes de totes les edats:

  • Jocs de fusta per a tot l’alumnat.
  • Un taller de construcció d’una ciberbestiola on els xiquets i xiquetes crearan una bestioleta amb un circuit elèctric, un motor i molta imatginació.
  • Un taller de programació amb Python on els alumnes de secundària podran conéixer les més actuals qüestions d’iintel·ligència artificial i alguns projectes de gràfics i realitat virtual desenvolupats molt propet de casa nostra

En acabant gaudirem del dinar, on podrem triar entre una calçotada amb embotit o paella, i acabarem amb un concert de NUC, amb el rock indie més vibrant provinent de la Safor, que ja està present des de fa uns mesos en la nostra escola.

Podeu fer la inscripció des d’ací. Recordeu que haureu de fer-la abans del 5 de febrer.

Us esperem amb moltes ganes de compartir inquietuds, un bon dinar amb la millor companyia i un grapat de moments agradables.