La nova fornada de gaviners i gavineres ja està ací

L’equip docent d’infantil d’Escola Gavina donà la benvinguda el passat dijous 5 de setembre als 27 xiquets i xiquetes que comencen la seua singladura educativa aquest curs 2013-2014. La festa de presentació de pares, mares, alumnes i mestres tingué lloc al pati –davant de la Muntanyeta– i un any més Jorguina Teatre fou la companyia encarregada d’animar la vesprada amb l’obra «El Circ de l’Alegria».

Després de berenar, alumnes i pares pujaren a l’aula d’infantil acompanyats de les mestres. Els més menuts s’endugueren una sorpresa en vore’s fotografiats a la platja; en unes imatges gegants acolorides d’aquest estiu que, misteriosament, havien arribat a l’escola.

Els xiquets apegaren les seues fotos als penjadors, jugaren entre ells (la majoria per primera vegada) i mares i pares observaren els comportaments dels nanos en plena socialització (fonamentalment, amb l’ajut de joguets).

En marxar de l’aula, tots s’acomiadaren fins dilluns com si res, tot i que molts xiquets encara no eren conscients del que els espera. Una darrera miradeta a les plantes que cada bailet havia dut i s’acabà la jornada de contacte.

Esperem que no hi haja plors els primers dies de curs. Per cert, mirant la decoració de l’aula, tot fa pensar que la classe de 3 anys es dirà EL CIRC. Però això és oficiós… guardeu el secret!

 

La nova fornada de gaviners i gavineres ja està ací

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *