me das un beso bonita?

Com sabeu, són nombroses les persones vinculades a la nostra escola que mantenen blogs personals molt interessants. El proper curs farem un recull d’aquests blogs i us els presentarem des de la web de l’AMPA. A tall d’exemple, us presentem a continuació el blog me das un beso bonita? de Tona, mare de Carme, alumna de segon d’ESO. Esperem que us agrade!

me das un beso bonita?

Sóc Carme. Ara tinc 14 anys. Vaig nàixer a la ciutat de València el 9 del 9 del 99 amb 9 dits als peus. Des del primer moment mon pare i ma mare van intuir que jo seria diferent. Un dia Rita Barberà em va dir: “me das un beso bonita?” -amb eixa veu que té- i jo em vaig negar. Este blog sols vol que ho passeu bé amb les meues històries personals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *