NadaldeLlibres: vos presentem a Dotze i Mitjanit

Sabeu què és un LEC? Bo, el nom complet és Lector(e)s-de-màgia-que-viuen-darrere-de-les-prestatgeries-de-les-llibreries, però és molt llarg i farragós, així que ho deixarem en LEC, si vos sembla bé.

Hi ha tantes classes de LECS com llibreries; què dic, hi ha tantes classes de LECS com històries en els llibres. Si no n’heu vist mai cap és perquè s’amaguen molt bé, perquè no són gaire grans i perquè poseeixen màgia: tota la que s’ha escrit alguna vegada en un llibre està a les seues mans. Però són criatures del bé, no patiu que no en faran un mal ús.
N’hi ha molts, però hui volem presentar-vos algú molt especial per al nostre #NadaldeLlibres. El seu nom és DOTZE, com el mes de desembre quan celebrem Nadal (en veritat es diu així perquè només treballa un mes a l’any, el mes dotze; qui poguera ser LEC!) i té una missió molt especial i única: si deixeu les vostres cartes als Reis d’Orient o al Pare Noel en la vostra llibreria, les farà arribar més prompte que tard a la seua destinació.
Cal posar-les en les prestatgeries prop dels vostres llibres preferits i així DOTZE, o el seu secretari MITJANIT (un gat molt fredolí a qui agraden especialment els contes de misteri) les voran i sabran on cal enviar-les: tenen línia directa amb qualsevol personalitat de Nadal (si escriviu a l’Olentzero o al Nen Jesús, tranquils que també els arribaran).
Que no s’ho cregueu? Passeu per la llibreria més propera un dia de desembre i demaneu paper i sobres especials per a DOTZE i MITJANIT: tenen el franqueig pagat i arribaran als seus destinataris amb la màgia de tots els llibres del món!
I qui sap? Tal volta arribeu a veure a DOTZE i MITJANIT, amb molta feina, entre les prestatgeries de la llibreria. Segur que vos recomanen algun llibre ben bonic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *