Parelles per al programa de Voluntariat pel Valencià

Divendres passat, Dariana Groza, mare de 1r d’ESO de l’escola i organitzadora del programa del Voluntariat pel Valencià, d’Escola Valenciana, ens va explicar les característiques del programa: es tracta del projecte de participació lingüística que té per objectiu posar en contacte voluntaris que vulguen destinar una hora a la setmana (durant un mínim de 10 setmanes) a conversar amb persones que volen llançar-se a parlar en valencià. L’horari i el lloc de les converses els estableix cada parella, lliurement.

Per a formar les parelles, necessitem aprenents que vulguen llançar-se a parlar en valencià, però també voluntaris que els ensenyen a fer-ho. No es demana cap nivell en concret, ni tampoc coneixements gramaticals: es tracta de practicar la conversa oral, no de fer una classe de valencià. I també vos servirà per a conéixer altres pares i mares de l’escola, de cursos diferents.

Per a fer la inscripció formal al programa, i per a organitzar les parelles, necessitem que us descarregueu el formulari que hi ha més avall, que l’empleneu i ens l’envieu a ampagavina@gmail.com. També el podeu trobar a la biblioteca, o bé imprimir-lo i retorna-nos-el a la mateixa biblioteca dimecres vinent, o bé deixar-lo en el caseller de l’AMPA de la sala de mestres.

FITXA inscripcio VVForm

Animeu-vos, només hi haureu de dedicar una hora a la setmana! Donarem 15 dies per a rebre els formularis i fer les parelles. Una volta formades, les convocarem a una reunió per a presentar-les. 

Teniu tota la informació a les pàgines web del programa: www.voluntariatpelvalencia.org/www.escolavalenciana.com/associacions/detall/49/voluntariat-pel-valencia

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *