Taller de narradors orals amb Llorenç Giménez: 7 de maig, 17 h

Tots som conscients de la importància que la lectura té per a la formació dels nostres fills i filles. Un dels recursos que els pares i mares tenim per a fomentar l’hàbit lector en els xiquets i xiquetes des d’una edat primerenca són les narracions orals, les històries i els contes.

Contar històries és el mètode més eficaç perquè xiquets i xiquetes s’aficionen a llegir-los; però, a voltes, ens sentim incapaços de fer-ho i tenim la impressió que no sabem com començar…

Des de FAPA-València ens ofereixen el “Taller de Narradors Orals”, impartit per Llorenç Giménez, ben conegut per tots nosaltres: antic mestre, autor de diversos llibres de literatura infantil i amb una àmplia trajectòria com a contacontes. L’objectiu d’aquest taller és dotar els pares i mares assistents de recursos per a perdre la por de contar històries i fomentar així el gust per a escoltar-les. En definitiva, per fixar les bases de l’afició a la lectura.

Llorenç  impartirà el “Taller de Narradors Orals” el pròxim dimecres 7 de maig, a les 17 hores. Hi haurà servei de guarderia a la biblio, amb diverses activitats i jocs.

taller narradors orals_def2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *