Voluntariat pel Valencià

Des de l’AMPA de l’Escola Gavina volem posar en marxa un voluntariat pel valencià!!!

Què és? El Voluntariat pel Valencià posa en contacte persones que són valencianoparlants (voluntaris) amb persones que volen parlar en la nostra llengua amb més fluïdesa (aprenents).

Qui pot ser voluntari? Qualsevol persona que parla la llengua i l’estima tant com per a regalar el seu temps a altres persones, que s’interessen per ella.

Qui pot ser aprenent? Qualsevol persona que vol millorar el seu valencià.

La idea consisteix, doncs, a formar parelles lingüístiques de voluntaris i aprenents que queden un mínim de 10 hores, per a parlar en valencià.

A més de practicar la llengua, el programa ofereix l’oportunitat de conéixer altres membres de la nostra escola que d’altra manera no hagueren pogut interaccionar: mestres, pares i mares, cuiners i cuineres…

Si estàs interessat/ada a participar en aquesta iniciativa, ja siga per millorar el teu valencià o per ajudar altres persones a parlar millor la teua llengua, emplena el formulari (https://goo.gl/forms/MTPOJUQQRYdilfmF2) i vine a la sessió informativa del voluntariat pel valencià que tindrà lloc el divendres 17 de febrer a les 15 h a l’escola (més avant concretarem el lloc), on explicarem les característiques del programa. 

Més informació: http://www.voluntariatpelvalencia.org/

Es mostra SAVE_20170208_204413.jpeg.

2 respostes a «Voluntariat pel Valencià»

  1. Soy Ruth, madre de Alma Ballesteros (5 años) estoy interesada en apuntarme para aprender y poder hablar correctamente el valenciano, pero por tema de trabajo me es imposible ir a la reunión del viernes, hay algún problema??

  2. Hola, Ruth, en principi no hi ha problema, la reunió només és per a explicar com funciona el programa. Però sí que estaria bé que t’inscrigueres en el formulari per a poder tindre les teues dades. Et mantindrem informada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *