Xarrades de iaios i iaies

Les xarrades de iaios i iaies a la classe de les girafes han sigut una experiència meravellosa, plena de sentiments, ja que els iaios i iaies hi van participar amb tota la il·lusió, sobretot tenint en compte que aquesta possibilitat de compartir experiències amb els néts i nétes dins l’escola era impossible quan ells eren estudiants. Per això, alguns ens van comparar la seua escola amb les escoles actuals, i van aportar fins i tot dibuixos que feien en aquella època o fotografies.

Les anècdotes, totes extremadament interessants, van consistir des de narrar un conte fins a explicar com es fa una milotxa. També hi va ser present la professió de metge, amb alguns ferits voluntaris que es van voler embenar dits i mans. I no hem d’oblidar la iaia que ens va presentar els seus edredons de patchwork, tota una obra d’art. Per acabar, s’ha de mencionar també una iaia que va cantar la cançó del trenet en quatre idiomes: anglès, francès, xinès i rus.

Moltes gràcies a l’escola per ser tan a prop de les famílies i deixar-nos participar en l’educació dels nostres fills i néts!

Nadala Benedito. Mare d´Andreu- Classe de 4 anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *