AMPAfest 2016: Respectem, estimem, compartim

El pròxim dia 22 d’octubre celebrem la segona jornada lúdica i educativa organitzada per l’AMPA Escola Gavina. Enguany, amb el títol «Respectem, estimem, compartim», estarà dedicada a reflexionar sobre les actituds que ajuden a prevenir, localitzar i combatre l’assetjament escolar.

Ací teniu el programa:

10:30 OBERTURA DE PORTES

11:00 BENVINGUDA I CONFERÈNCIA INAUGURAL (pavelló)

“L’assetjament escolar vs. la convivència escolar”

A càrrec d’Andrea Ollero Muñoz, doctora en Psicologia i amb una experiència de trenta anys en psicologia educativa en centres escolars de la Mancomunitat de Municipis de la Safor. És vocal de la Junta del COPCV des de 1993 fins a l’actualitat i membre de la divisió de Psicologia Educativa del Consell de Psicologia estatal.

12:30 Tallers simultanis (diversos espais)

  • La identitat de l’assetjat i què fer amb això. Impartit per Paco Cuenca, psicòleg i psicoterapeuta, membre docent i terapeuta de l’Institut de Teràpia Gestalt de Valencia, i professor associat al departament de Psicologia Social de la Universitat de València, amb àmplia experiència clínica amb menors que han patit assetjament.
  • Paternitats que transformen. Impartit per Ritxar Bacete, antropòleg.
  • El treball amb l’assetjador. El paper dels espectadors o testimonis. Impartit per Raquel Ros Morón, psicòloga clínica i psicoterapeuta i directora del Programa de Formació “Tècniques Gestàltiques aplicades a la infància i l’adolescència” en l’Institut de Teràpia Gestalt de València.

14:00 DINAR Paella i servei de bar a càrrec de l’escola. Preu del menú: 5 €. Indiqueu en la butlleta d’inscripció quants menús voldreu per unitat familiar, per a fer previsió.

16:00 ACTUACIONS MUSICALS (pavelló)

Les Veus de la Memòria. Cor pertanyent a l’Associació de Malalts d’Alzheimer de València (AFAV)

Cinc en swing. Grup valencià que fa versions de grans cançons del pop, el jazz, la bossa, el bolero, el swing… amb un estil propi.

 

NOTES

Durant el matí, hi haurà activitats d’animació a càrrec de Jorguina Teatre (adreçades a xiquets i xiquetes d’Infantil i 1r cicle de Primària).

Els tallers tenen places limitades, per això us demanem que feu la inscripció prèvia emplenant la BUTLLETA D’INSCRIPCIÓ (empleneu-ne tants com assistents als tallers hi haja, però el nombre de plats de paella per unitat familiar només s’ha d’indicar una vegada), abans del 19 d’octubre.

Nota: només es pot assistir a un taller, perquè es desenvolupen simultàniament. Per favor, assenyaleu a quin taller voldríeu assistir per ordre de preferència. Podeu convidar familiars i/o amics, però cal emplenar una butlleta d’inscripció per a cada un.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *