La Biblioteca us presenta….. LA TRIA DEL TRIO!!!!!!

Us presentem: LA TRIA DEL TRIO!  A partir d’ara, us presentarem tres llibres que bé perquè són novetat o perquè els trobem interessants, els destacarem del fons de la biblioteca.

Aquests tres títols són novetats. Esperem que us agraden!

Cob Gat en la Lluna

 

 

 

No oblideu el meu nom. Joaquin Peris no, el nom artístic: Ximo Potter. Sense dubte, el pròxim actor revelació, protagonista de la sèrie televisiva que prepara mon pare. No vos vaig a parlar ara…..

 

 

 

 

 

 

 

 

rere-la-paraula

Al bell llibre de poemes que els lectors podem trobar entre les mans, hi ha però molt més.

És una invitació en tota regla a confiar en la força de la paraula.

Aquí un tast….

Escriure per necessitat,
com un riu ferroviari que t’atropella i t’esmicola,
com una serp arramblada
que no li queden ni la pell, ni les escames.

 

 

 

TOTS SOU ELS MEUS preferits

Hi havia una vegada una mare óssa i un pare ós que cada nit els explicaven als seus tres ossets que eren els més meravellosos del món. Però un dia els ossets van començar a qüestionar quin dels tres seria el seu preferit. Perquè no tots podien ser el millor… O sí?

Els tres fills dubten d’ells mateixos. Cada ós es compara amb els seus germans i es pregunta per què l’estimen els seus pares si ell no és el més gran, si no té taques com els altres, etcètera. Els óssos adults resolen els dubtes dels ossets quan els expliquen a cada un quines qualitats el fan únic i especial. Llavors, cap osset té la necessitat de comparar-se amb els seus germans i la gelosia desapareix. De nou Sam McBratney i Anita Jeram tracten de l’expressivitat de l’amor. Es converteix en imprescindible ensenyar els nens a mostrar els sentiments i contestar les seves preguntes per alliberar-los dels seus temors. Necessiten sentir-se estimats, encara que siguin diferents. Hem d’ensenyar-los a tenir autoestima i a acceptar les seves diferències. Han d’aprendre a estimar-se a si mateixos com a éssers singulars i únics i és convenient que sàpiguen que a tots els estimem, amb les seves diferències i la seva personalitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *