Aplec de famílies d’AMPAgavina

L’AMPAgavina organitza un aplec per fomentar les relacions de famílies interclasse, el cap de setmana de l’11 al 13 d’abril, al càmping Montblanc Park de Montblanc (Tarragona). Ací en teniu la localització exacta: http://goo.gl/maps/zGk8a

Quant als allotjaments i els preus, hi ha diverses opcions, des de 39,75 € per família i nit:
Opció 1: Cabana unifamiliar d’1 habitació (2 persones): 52,50 € / nit
Opció 2: Cabana unifamiliar  o compartida de 2 habitació + sofà llit (4-6 persones): 73,50 € / nit
Opció 3: Cabana compartida de 3 habitacions + sofà llit (6-8 persones): 79,50 € / nit. En aquest cas, el preu per família seria de 39,75 € / nit

També hi ha la possibilitat que cada família s’allotge en una mateixa cabana una nit diferent (una família el divendres i l’altra, el dissabte). Per a poder acollir-se a aquesta opció caldrà coordinar les preferències de les famílies, ja que l’estada mínima per a cada cabana és de dues nits. Finalment, també hi ha l’opció d’allotjar-se en tenda de campanya, si algú ho prefereix.
L’eixida serà des de l’escola el mateix divendres dia 11 a les 17.15 h, per a arribar al càmping sobre les 19.45 h.
Quant als dinars i sopars, els farem populars o d’entrepà. Les cabanes disposen de cuina i electrodomèstics, i també es pot comprar menjar als supermercats de Montblanc o entrepans al bar del càmping o al poble mateix. També ens podem endur menjar de casa.
L’AMPA s’encarregarà d’organitzar activitats lúdiques i culturals (jocs, excursions), de les quals informarem més avant. Les activitats, relacionades amb l’eix temàtic de l’escola (les festes i les tradicions), es faran al llarg del dissabte, perquè hi puguen participar aquelles famílies que trien quedar-se només una nit.
Si us hi voleu apuntar, envieu un correu a ampagavina@gmail.com amb les dades següents:
– Nom de la família i curs
– Total de persones
– Tipus d’allotjament (tenda, cabana compartida o cabana completa)
– Previsió de nits: les dues, només la del divendres o només la del dissabte.

APLEC DE FAMÍLIES A MONTBLANC-page-001

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *