Banc de Llibres per al nou curs

Benvolgudes companyes i companys:

Il. de Marie Desbons

Com bé sabeu molts i moltes de vosaltres, el Banc de llibres ha iniciat el seu camí. Com deiem a l’última circular, publicada a la web de l’Ampa el passat mes de juny, al setembre es posaríem en contacte amb totes aquelles persones que n’heu volgut formar part i participar d’aquest projecte. És per això que us comuniquem que encara estem en període de rebre llibres.

Aquesta setmana hi ha un grup de persones col·laboradores que està a l’escola pels matins,  organitzant els llibres que hi ha dipositats i estudiant la viabilitat del projecte. Tenim llibres de 1r d’ESO, però encara no tenim llibres de 2n, de 3r i de 4t. És er això, que us enviem aquest correu, amb l’objectiu de difondre aquesta necessitat entre tots aquells pares i mares de 2n, 3r, i 4t, que estiguen interessats/des en el projecte i encara no hagen fent el dipòsit de llibres corresponent.

El proper divendres, dia 14 de setembre, hi haurà un grup de pares i mares per informar-vos i fer la recollida de llibres, de 15 a 17 h, a l’edifici d’ESO. Recordeu que el projecte es posa en marxa, inicialment, sols per a ESO.

Gràcies per la vostra col·laboració i confíem que pogau fer difusió de la necessitat que us hem exposat, per intentar aconseguir el major volum de llibres possible.

Cordialment,

Equip del Banc de llibres Escola Gavina

 

Una resposta a «Banc de Llibres per al nou curs»

  1. Ajudar al banc de llibres, jo ja els he depositat a la fi del curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *