Circular Banc de llibres

Benvolguts pares i mares,

L’AMPA, en col·laboració amb l’equip directiu, ja hem posat en  marxa el banc de llibres usats de l’escola. El proper DILLUNS 17  I DIMARTS 18 DE SETEMBRE és el termini definitiu per poder formar part del projecte. Durant aquests dies encara podreu dipositar llibres, de 15 a 17 h, a l’edifici de Secundària. El 18 de setembre es tancarà  el periode de participació.

Il. de bibliocolors.blogspot.com

ENCARA HI SOU A TEMPS DE PARTICIPAR!

IMPORTANT : Us recordem el funcionament i les normes per a beneficiar-vos del projecte :

1.S’accepta qualsevol  lot de llibres del curs fet. Posteriorment, es retiraran els que no estiguen en condicions.

2. Quan una família lliure un lot de llibres, té dret a prendre en prèstec un lot de llibres complet, independentment del lot de llibres dipositat. Per dur-ne el control, es crearà un registre.

3. A principi de curs, la comissió es reunirá i fixarà uns dies de recollida de llibres. Si no hi ha prou llibres per completar el lot, l’escola aportarà els llibres necessaris perquè totes les famílies que s’hagen acollit a aquesta iniciativa tinguen dret a rebre el lot complet (després del cobrament del corresponent rebut, vegeu punt 8 d’aquestes normes)

4. El Banc anotarà els llibres donats i en lliurarà un justificant a la família.

5. Uns dies abans de començar el curs, els membres de l’AMPA i de la comissió us atendran perquè, de manera ordenada, passeu a recollir els vostres llibres.

6.En el moment de recollir-los, les famílies han de signar un rebut amb la relació de llibres que retiren, mitjançant el qual es comprometen a tornar-los al final del curs en bon estat.

7. En acabar el curs, els llibres s’han de tornar en bon estat i sense marques de llapis (caldrà haver esborrat totes les marques i anotacions)

8. Finalment es calcularà el valor de llibres de text nous adquirits per l’escola i se’n passarà comunicació a les famílies perquè els abonen. La part que han d’abonar les famílies es calcula mitjançant el coeficient entre el valor total dels llibres nous comprats i el nombre total de persones participants en el projecte.

9. Els llibres que es retornen en mal estat o que no es tornen, han de ser pagats; si no és així, automàticament aquesta família no podrá continuar beneficiant-se del banc de llibres.

10.Els llibres són propietat de l’AMPA/ESCOLA. Els llibres són cedits (en prèstec) als alumnes i han de ser tornats a l’AMPA/ESCOLA l’última semana de curs (sempre que l’alumne no haja de recuperar l’assignatura al mes de setembre fet que es comunicarà prèviament a bancdellibresescolagavina@gmail.com) amb la finalitat de ser revisats, reparats i reincorporats al banc de llibres perquè puguen ser usats el curs següent, i apartar el llibre que no es trobe en condicions de ser reutilitzats.

Per qualsevol dubte o aclariment, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través d’aquest correu electrònic bancdellibresescolagavina@gmail.com

Cordialment,

Comissió organitzadora

Normes de funcionament del Banc de Llibres.

Sol·licitud del Banc de Llibres

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *