Els Tres Porquets: Premi d’Innovació Educativa

El treball de la classe dels pirates de l’any passat, sobre el conte Els Tres Porquets, un magnífic diaporama, ELS TRES PORQUETS, UN CONTE CLÀSSIC I UNA LLENGUA PER GAUDIR, ha sigut guardonat amb el Premi d’Experiències d’Innovació Educativa “Ciutat d’Alzira 2010”. El projecte ha estat realitzat per tot l’equip de mestres de l’escola infantil, amb la coordinació d’Emi Pardo.

Els Premis d’Innovació Educativa «Ciutat d’Alzira» van nàixer com un estímul a l’experimentació educativa que dia a dia es du a terme en les aules de les nostres escoles. El seu objectiu és  donar suport a la tasca, sovint silenciosa, de molts mestres decidits a millorar l’ensenyament i la formació de les nostres generacions futures.

ENHORABONA EMI! ENHORABONA PIRATES! PERDÓ… GIRAFES JA!

httpv://www.youtube.com/watch?v=IBKoKZIm7L8

En aquesta presentació trobareu les imatges d’ahir: per veure-les a pantalla completa clica Menu i View Fullscreen.

View more presentations from ampagavina.

3 respostes a «Els Tres Porquets: Premi d’Innovació Educativa»

  1. Enhorabona Emi i la resta de l’equip de mestres d’infantil! Quin goig ahir!
    El millor premi va ser veure la cara d’emoció dels xiquets i xiquetes de la classe quan vareu rebre el premi.
    Gràcies per convidar-nos a compartir aquest moment de reconeixement al treball que feu dia a dia amb els nostres fills i del vostre compromís amb l’educació.
    Per molts anys!

  2. Enhorabona a totes les persones que hem participat amb ilusió! A les mestres, els xiquets i les “mamapapas”! Gràcies a l’equip web per ser tan diligent i mostrar als que no vam poder anar l’emotiu moment viscut! Per molts anys!

  3. Gràcies a l´equip de l´AMPA que ha fet possible veure a través de la web el treball de la mestra Emi i dels seus xiquets i xiquetes de 4 anys. Açò és un premi per a tots i totes els xiquets de l´escola que han participat en aquest projecte, per a l´equip d´infantil i sobretot per eixa idea original de la mestra Conxín. Enorabona a l´escola Gavina per tindre un equip tant entusiasta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *