Ja tenim nova web !!!. Quines utilitats té ?

El principal objectiu de la nova web de l’AMPA és apropar l’associació als pares i mares de l’escola. Tots els pares i mares de l’Escola pel fet de ser-ho ja som membres de l’AMPA, però trobàvem que existia una distància entre la Directiva i tots els pares. Volem que esteu assabentats de en què coses es gasta el pressupost de l’AMPA, que rebau notícies sobre iniciatives o activitats organitzades, sobre xerrades per a pares, etc. I per això pensàrem en la necessitat d’una web nova, d’una eina de comunicació directa i senzilla.

Donat que la web està feta en format blog, pots penjar la teua opinió sobre qualsevol notícia o activitat de l’AMPA. O bé a l’apartat “opinen els pares” enviar-nos queixes, suggeriments, agraïments, o preguntes sobre qualsevol aspecte que consideres oportú. L’AMPA el tractarà i es posarà en contacte amb tú per donar-te una solució, resposta o explicació que calga.

Subscriu-te a les notícies i estaràs al dia en informació de l’AMPA. Si ens dones el teu correu electrònic rebràs un avís cada vegada que pengem una notícia, una informació sobre una activitat o es convoque una assemblea.

Pots enllaçar amb la web de l’Escola o consultar el pressupost, els estatuts, el funcionament, els objectius o els membres de la Directiva.

Com podràs comprovar és una eina senzilla, però útil per a que pugam, entre tots, fer escola.

No voldriem acabar sense agraïr tot el treball que ha fet possible que aquesta web siga una realitat. Des dels responsables de la web anterior que han aportat el seu recolzament, a l’Escola sobre les seues opinions i ajut incondicional, a la Junta Directiva que du treballant en la web un any sencer !!, a Vicent (l’informàtic) per la seua paciència a l’hora de plasmar les nostres idees (www.vcubells.net), i també a l’agència de publicitat Malo Lorente (www.malolorente.com), que desinteresadament i amb un gran treball professional, ens va actualitzar el logotip de l’AMPA per adequar-lo a la nova imatge de l’Escola.

Ací comencem, i anirem fent amb la col.laboració de tots.

AMPAgavina.

Una resposta a «Ja tenim nova web !!!. Quines utilitats té ?»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *