Assemblea de l’Ampa. 27 de maig a les 19,30 hores


Assemblea de AMPA GAVINA

Dimecres 27 maig, a les 19.30

Benvolgudes mares i benvolguts pares

El proper dimecres, celebrarem l’assemblea de tancament del curs 2008-09, com solem fer, acompanyats de la mistela i les pastes.

En aquesta reunió hem d’amanir amablement algunes qüestions de gran interés, com ara la renovació de càrrecs de l’AMPA. Des de la responsabilitat, us convidem a participar en la construcció del debat i de les propostes assenyades, i tots plegats, a col·laborar en l’acció educativa.

La nostra participació està orientada des del convenciment que, ensenyants i pares i mares estem junts en el mateix vaixell. I que, com més gran siga el cercle d’influència (“la tribu”) en els infants, més efectiva serà l’acció educativa.

Sempre hem mantingut que no hi ha una única manera d’exercir l’educació, i per això, és tan important la comunicació. La coneixença ens ha d’aproximar a uns i a altres (pares, mares, mestres, xiquets i xiquetes). Que ÉS IMPORTANT donar a conéixer els nostres sentiments i la nostra intenció, per damunt de les paraules. Com és diu col·loquialment, tot allò que no resta, suma. (Encara que, podríem apostar,  els matemàtics no hi seran d’acord!).

ORDRE DEL DIA:

1.Valoració de les activitats realitzades.

2. Estat de comptes.

3. Renovacions de càrrecs.

4. Informacions diverses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *