VOLUNTARIAT PEL VALENCIÀ: parelles lingüístiques i grups de conversa

Parelles lingüístiques

El Voluntariat pel Valencià és un projecte d’Escola Valenciana pensat per a ajudar a parlar valencià a tots els que encara no el parlen. Suposa quedar en parella lingüística – un voluntari valencianoparlant i un aprenent, una persona que hi vol aprendre – una hora a la setmana, durant un mínim de 10 setmanes. L’horari és flexible, i els llocs per a quedar diversos, per a poder parlar en contextos reals, de la vida diària. 

Com que les famílies de l’Escola Gavina vivim en municipis diferents, crearem les parelles de tal manera que pugueu quedar tant a l’escola, esperant els fills quan fan extraescolars o han d’eixir de classe, com als llocs on viviu.

Tot seguit teniu l’accés al  formulari d’inscripció, que haureu d’omplir amb les vostres dades fins al dia 4 de maig. Per a poder començar com més abans millor, farem la presentació de parelles el dia 7 de maig, a les 17h a la biblioteca.

 

INSCRIPCIÓ

Grups de conversa

Els grups de conversa són trobades dialògiques i dirigides sobre temes d’allò més diversos, per anar perdent la por de parlar o bé per perfeccionar el nostre nivell oral de valencià. Totes les persones interessades quedem convocades a la mateixa presentació del dia 7 de maig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *